ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΟΝ;

Μεγαλώσαμε με μια διατροφή που σήμαινε σωστή θρέψη αλλά και απαράμιλλη απόλαυση. Με παραδοσιακά Ελληνικά αγαθά στο καθημερινό τραπέζι, που εδώ και χιλιετίες αποτελούν την διατροφική βάση του Πολιτισμού μας:

Λάδι, κρασί, ελιές, μέλι, σύκα κι άλλα αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, τσάι του βουνού και πολύτιμα βότανα, ρίγανη, ούζο, τσίπουρο, φρούτα σε κομπόστες και μαρμελάδες, παραδοσιακός ελληνικός καφές, φυσικό θαλασσινό αλάτι.

Σ’ όλο τον κόσμο είναι περίφημη η Μεσογειακή Διατροφή. Όλοι ξέρουν, όμως, πως μόνο στην ελληνική γη, εδώ όπου συναντιούνται η Ευρώπη, η Ασία κι η Αφρική, τα μεσογειακά προϊόντα δίνουν το ανώτατο ποσοστό της γεύσης και της διατροφικής τους αξίας, και μεταβάλλονται με μαγικό τρόπο από προϊόντα σε αληθινά αγαθά.

Αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στην καθημερινή ζωή σας και στη γιορτή σας: επιστροφή στη γνησιότητα, την ποιότητα, τη φυσική αυθεντικότητα με την οποία έζησαν για χιλιετίες οι Μεσογειακοί λαοί : επιστροφή στα αγαθά ΓΝΗΣΙΟΝ.

Αντιπροσωπείες

Bertinchamps Brewery

B stands proudly in the centre of our logo in reference to where your imagination takes you, Bertichamps, Beer, Belgium, Benoit…


Gota Water

Gota is the premium mineral water brand from Argentina

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

‘Ένα το ΓΝΗΣΙΟΝ – χίλιες εικόνες από την ΕΛΛΑΔΑ

ΓΝΗΣΙΟΝ έχει καταφέρει να δημιουργήσει Ελληνικά προϊόντα που σε κάθε μπουκιά· σε κάθε γουλιά, θυμίζουν παράδοση. Μέσα από τις γεύσεις των προϊόντων της, ξεδιπλώνονται όλες οι αναμνήσεις, οι μυρωδιές και οι εικόνες της Ελλάδας μιας άλλης εποχής, όπου η απλότητα και η αγνότητα ήταν η βάση των πάντων.

Απλά υλικά, καθαρές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές, αναμιγνύονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν τα παραδοσιακά Ελληνικά αγαθά ΓΝΗΣΙΟΝ, με τρόπο μοναδικό και ταυτοχρόνως απόλυτα εναρμονισμένομενο με τις ποιοτικές απαιτήσεις του σήμερα.

ΣΤΟΧΟΣ-ΟΡΑΜΑ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Θέλουμε να σας προσφέρουμε αγνά αγαθά, τόσο υγιεινά και γευστικά όσο τα απολάμβαναν οι παππούδες μας.

Τα επιλέγουμε αναζητώντας παντού στην Ελλάδα παραγωγούς που τα παράγουν και τα επεξεργάζονται δίχως χημικά πρόσθετα και με προσωπική μας επίβλεψη, με μεθόδους όπου συνδυάζονται οι πιο αυθεντικές ελληνικές παραδόσεις και η πιο σύγχρονη τεχνογνωσία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Θέλουμε με την ετικέτα ΓΝΗΣΙΟΝ να ταξιδέψουν οι αγνές γεύσεις, τα αρώματα και οι εικόνες της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θέλουμε μέσα από το ΓΝΗΣΙΟΝ ο κόσμος να δει το αληθινό πρόσωπο της Ελλάδας.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

•Αγνά προϊόντα της ελληνικής γης

• Επιλεγμένες πρώτες ύλες

• Χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα

• Εγκεκριμένα υλικά τυποποίησης για τρόφιμα

•Σπιτικές συνταγές από την ελληνική παράδοση

• Προσεγμένες συσκευασίες για ανθρώπους που εκτιμούν την έξυπνη,

    εκλεπτυσμένη και ποιοτική παρουσίαση.

• Γεύση που δε μοιάζει σε τίποτα με άλλα, ανάλογα προϊόντα.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η ΓΝΗΣΙΟΝ είναι η δική μας παραδοσιακή επιχείρηση.

Οι άνθρωποι της ΓΝΗΣΙΟΝ και οι συνεργάτες της μεγαλώνοντας μέσα στην Ελληνική φύση και γνωρίζοντας τα μυστικά της Ελληνικής γεωργίας, κατάφεραν να μεταφέρουν την τεχνογνωσία και την αγάπη τους σε κάθε προϊόν. Με την αυστηρή τους επίβλεψη αλλά και την προσωπική τους φροντίδα και αγάπη, επιμένουν με πείσμα στον επαγγελματικό τους στόχο.

Τα αγαθά ΓΝΗΣΙΟΝ είναι σαν τα σπιτικά,· φτιαγμένα από εκλεκτές ποικιλίες με την απλότητα και την αγνότητα της ελληνικής παράδοσης.

Έτσι, εκεί που η ποιότητα συναντά την εικόνα, βρίσκονται τα προϊόντα ΓΝΗΣΙΟΝ, με εξαίσιες γεύσεις, πλούσια αρώματα, που κάθε ένα τους κρύβει και μία ξεχωριστή ιστορία για τη δημιουργία του.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

hello@gnision.gr

Τ : +30 211 4000 111
F : +30 22210 63064
Έδρα : Δ.Δ. Αγίου Νικολάου,  Εύβοια
Γραφείο : Ορνός,  84600 Μύκονος

Προβολή ΓΝΗΣΙΟΝ ΑΓΑΘΑ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία επικοινωνία σας και ένα σύντομο μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.